Kosten jaarabonnement

De kosten voor een standaard abonnement voor het seizoen 2021-2022 bedragen € 38,00 per persoon. Tot dit abonnement behoort de keuze van maximaal zeven lees- of luisterwijzers.

Klein abonnement

Voor speciale situaties is ook een 'klein abonnement' mogelijk. Bijvoorbeeld voor filosofiegroepen die 2 bijeenkomsten over één boek doen, of kunstgroepen die aansluitend op boekbesprekingen tentoonstellingen bezoeken - en daardoor minder boeken behandelen. Tot dit abonnement behoort de keuze van maximaal vier lees- of luisterwijzers. De kosten van dit abonnement bedragen € 26,50 per jaar.

Later bijbestellen?

Mocht er later nog lees-/luisterwijzers bijbesteld worden door de groep, dan geldt de staffelprijs. Voorbeeld: u bestelt bij aanvang van het seizoen 3 lees-/luisterwijzers en tijdens het seizoen wilt u met de groep nog twee extra lees-/luisterwijzers bestellen. Dan wordt het verschil berekend tussen vijf en drie wijzers. In dat geval ontvangt men nog een factuur van € 9,50 per persoon. U ontvangt de wijzers plus factuur persoonlijk thuis. 

Heeft uw groep 7 lees-/luisterwijzers besteld en wilt u er lopende het seizoen nog meer? Stuur dan een mail naar info@senia.nl voor de geldende tarieven.

Eenmalige inschrijfkosten

Nieuwe deelnemers betalen eenmalig inschrijfkosten van € 6,00.

Halverwege het seizoen beginnen

Begint u in een nieuwe groep, of sluit u zich halverwege het seizoen aan bij een al bestaande groep, dan passen we de abonnementsprijs voor het eerste seizoen aan. De bedragen ziet u in de tabel hieronder.

 

 

Kosten p.p. per jaar

 

7 lw

€ 38,00

 

6 lw

€ 35,00

 

5 lw

€ 31,00

 

4 lw

€ 26,50

 

3 lw

€ 21,50

Minimum-tarief