Voorjaarsbijeenkomst klassiekers

Deelnemers van Senia-groepen die klassiekers lezen - en andere geïnteresseerden - worden van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op dinsdagmiddag 8 mei in Utrecht. In deze voorjaarsbijeenkomst kijken we allereerst terug op het afgelopen jaar:
Welke boeken waren boeiend om (weer eens) te lezen, welke minder? Hoe ging u om met de leeswijzers? Vervolgens gaan we in op de nieuwe titels op de lijst, leden van de werkgroep klassiekers zullen deze toelichten, voor zover nodig.

Uitgever van klassiekers te gast

Bijzondere gast deze middag is Frits van der Meij, uitgever bij Atheneum, Atlas Contact, en verantwoordelijk voor de heruitgave van klassieke literatuur. Met hem praten we over ‘trends’ in klassiekers,  waarom welke boeken heruitgegeven worden, hoe uitgevers aankijken tegen nieuwe vertalingen etc.

Bijeenkomst klassiekers Utrecht

8 mei 2018, 14:00

Op dinsdagmiddag 8 mei bent u welkom in het centrum van Utrecht, Vredenburg 19. Boven wat vroeger C&A was, naast de Bijenkorf. Dit is ca. 5 minuten lopen vanaf Utrecht CS.
Aanvang 14.00 uur. De zaal is om 13.30 uur open.
De kosten bedragen € 5,00. U kunt zich inschrijven via onderstaande link. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u nog een bevestiging, en een overzicht van de deelnemers.

Inschrijven - Nog 8 plaatsen beschikbaar -