Stagiair gezocht

Senia is dé landelijke organisatie van lees-en luisterclubs in Nederland. Verspreid over het hele land delen 10.000 leden in ruim 1600 clubs hun interesse voor literatuur, poëzie, filosofie, kunst, geschiedenis en muziek. Senia helpt bij het oprichten van deze clubs. Daarnaast schept het de voorwaarden voor de lees- en luisterclubs om inspirerende bijeenkomsten te hebben met elkaar. De organisatie werkt aan een nieuwe marketing- en communicatiestrategie, met een nieuwe look & feel en website. Daarvoor zoeken wij een enthousiaste:

Stagiair marketing & communicatie 

Wij zoeken een stagiair die mee kan werken aan de positionering van Senia. Samen met het team ga je aan de slag met de uitvoering van de nieuwe marketing- en communicatiestrategie van Senia. Je denkt mee over de communicatie met bestaande en nieuwe doelgroepen en ondersteunt het team op het gebied van traffic. Daarnaast werk je samen met marketing-collega’s aan de website, social media, online campagnes, perscommunicatie en nieuwsbrieven. 
 
Senia is een kleine organisatie waar een stagiair als volwaardig teamlid wordt gezien.
 
Functievereisten 
●    Je hebt een proactieve houding, bent leergierig en kunt goed zelfstandig werken.
●    Je doet een opleiding (HBO of universitair niveau) in de richting van marketing, communicatie.
●    Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. 
●    Je vindt het leuk om meer te leren over communicatie en marketing in de non-profit sector.
●    Je gelooft – net als wij – dat alles leuker is als je het samen doet. Of dat nou samen boeken lezen, muziek luisteren of samen op pad gaan is. 

Praktisch
●    Werktijden: 16-32 uur per week.
●    Minimaal vier maanden beschikbaar.
●    Periode in overleg maar ergens tussen december 2022 en juli 2023.
●    Stagevergoeding mogelijk.
●    Ons kantoor zit in Olst, flexplek in Utrecht. Gedeeltelijk thuiswerken ook mogelijk.

Enthousiast? Stuur dan vóór 15 december je CV en motivatiebrief o.v.v. stage naar Sanne Grijsen, directeur: Sannegrijsen@senia.nl. Vragen kan je ook via dit mailadres stellen. Bellen mag ook: 0643196893.