Boekhandels

Samenwerking boekhandel

Senia werkt graag samen met de boekhandel. Zo worden er in boekhandels regelmatig open leesclubs georganiseerd. Tevens loopt er en mooie terugkoopregeling.

Terugkoopregeling

Met de terugkoopregeling kunnen Senia-leden voordelig boeken kopen (die op de keuzelijsten staan). Deelnemende boekhandels kopen de bij hen gekochte boeken  terug voor de helft van de aanschafprijs, in de vorm van een tegoedbon. Het aanbod geldt tot drie maanden na aankoop van het boek. Het tonen van een geldige aankoopbon is verplicht. Voorwaarde is uiteraard ook dat de boeken er netjes uitzien.

Deelnemende boekhandels:

* Het Colofon en Jansen & de Feijter hebben alleen een regeling lopen voor leesclubs die in deze boekhandels bij elkaar komen.

Open leesclubs in boekhandel

Bij het karakter van de boekhandel hoort veel levendigheid volgens Marlous Mutsaers. 'We organiseren veel activiteiten, er komen schrijvers, er zijn discussieavonden. Een mooie aanvulling hierop zijn de leesclubbijeenkomsten van Senia.' Senia organsiseert in onze boekhandel open leesclubs (geschiedenis en filosofie). De open leesclubs zijn een succes en zijn het toonbeeld van hoe een boekhandel eruit zou moeten zien: een hele grote huiskamer, waar je graag komt en blijft hangen, voor een kopje koffie en om te snuffelen tussen de boeken.