Alle activiteiten

Leesclubdag bibliotheek Utrecht - online

Op maandag 24 januari organiseren Senia en Bibliotheek Utrecht een speciale 'Leesclubdag'. We gaan in gesprek met David van Reybrouck over zijn boek Revolusi. We bevragen Gerda Blees over haar debuutroman Wij zijn licht. Ook is er een Poëziebespreking over C.O. Jellema. Voor ieder wat wils dus! Alle activiteiten zijn online. Na inschrijving ontvang je per e-mail een weblink waarmee je aan de activiteit(en) kunt deelnemen.

Het programma:
11.00 uur David van Reybrouck
14.00 uur Gerda Blees
15.30 uur Poëziebespreking Jellema

In gesprek met David van Reybrouck

David Van Reybrouck beschrijft in het boek Revolusi de gevoeligste periode uit de recente Nederlandse geschiedenis als het ware van binnenuit. Het boek roept veel reacties op. Reden te meer om met de auteur in gesprek te gaan. Info & inschrijven

In gesprek met Gerda Blees

In haar boek Wij zijn licht vertelt Gerda Blees over een spirituele woongroep. Dit doet ze op een heel bijzondere wijze. Geheel terecht werd Wij zijn licht dan ook genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en bekroond met de EU-literatuurprijs. Info & inschrijven.

Poëziebespreking Jellema

Ben je geinteresseerd in poëzie? Doe mee aan een inspirerende Poëziebespreking over over C.O. Jellema. Aan de hand van een poëziewijzer verdiepen deelnemers zich in het werk van deze Groningse dichter. Info & inschrijven.

Aanmelden

​​​​Je kunt je hieronder voor alle activiteiten inschrijven. Het is ook mogelijk om je voor één activiteit in te schrijven: klik op het bovenstaande linkje 'Info & inschrijven' van de activiteit waaraan je wilt deelnemen.

Informatiebijeenkomsten nieuwe leesclubs

Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Neem deel aan een van onze online informatiebijeenkomsten: 25 januari om 14.00 uur (Moderne literatuur), 26 januari om 10.30 uur (Geschiedenis) en 28 januari om 14.00 uur (Poëzie). Iedereen is welkom, deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via info@senia.nl. Na inschrijving ontvang je per e-mail een weblink waarmee je de bijeenkomst kunt bijwonen.

Leesclubdag, 3 activiteiten

24 januari 2022, 11:00 uur

Online deelame
Kosten: € 25,- | € 12,- leden Bibliotheek Utrecht / leden Senia
11.00 uur David van Reybrouck
14.00 uur Gerda Blees
15.30 uur Poëzieworkshop

Inschrijven