Alle activiteiten

In gesprek met Gerda Blees over 'Wij zijn licht' & Poëzie-workshop

Literatuur en Poëzie staan centraal op maandagmiddag 24 januari in Bibliotheek Utrecht. Leesclubs gaan in gesprek met Gerda Blees over het boek Wij zijn licht.

Daarna is er Workshop Poëzie om kennis te maken met Senia's nieuwste programma: Poëzie-leesclubs.

Bekijk de data

In gesprek met David van Reybrouck over Revolusi

Op maandag 24 januari gaan we in Bibliotheek Utrecht in gesprek met David van Reybrouck. In het boek Revolusi beschrijft hij de gevoeligste periode uit de recente Nederlandse geschiedenis als het ware van binnenuit. De auteur maakt in dit boek zijn reputatie als goed schrijver en boeiend verteller helemaal waar.

Bekijk de data

Fortuna's Kinderen, Annejet van der Zijl

Eind december en begin januari organiseert Senia online Boekmeetings over het boek Fortuna's Kinderen van Annejet van der Zijl. Leuk om mee te doen - als je leesclub even niet bij elkaar komt. Of gewoon om lekker dit interessante boek te lezen en daarna met anderen te bespreken.

Lokale boekhandel
Koop het boek bij je lokale boekhandel, dat kan ook als je online bestelt. Bijvoorbeeld bij Libris.

Bekijk de data

Gesprek met Hedy d'Ancona over haar boek 'Vrolijk Verval'

Op woensdag 26 januari interviewt Senia-directeur Ineke van de Rotte samen met de zaal Hedy d'Ancona over haar boek Vrolijk Verval.

Hedy d’Ancona kreeg genoeg van die stereotypering van zichzelf en haar leeftijdsgenoten. In Vrolijk verval relativeert ze het zieligheidsstempel en bekritiseert ze de zachte uitsluiting.

Bekijk de data