Leesclubs Japanse literatuur

Een Senia leesclub Frans

Senia richtte samen met Schwob (de mooiste vergeten klassiekers) in de 1e helft van 2019 leesclubs Japanse literatuur op. Het gaat om tijdelijke leesgroepen die drie keer bij elkaar komen. Voor het najaar van 2019 heeft Senia opnieuw drie boeken uitgezocht, nu is het moderne literatuur, ook van vrouwelijke auteurs.

Hoe werkt het?

Heb je interesse? Meld je dan via het formuliertje aan de rechterkant. Wij gaan vanaf september 2019 proberen de belangstellenden bij elkaar te brengen. Ook zijn er leesclubs Japanse literatuur waar plaatsen vrij zijn vanaf september. Je vindt ze door bij 'Zoek een Leesclub' Japan in te vullen bij 'thema'. 

Je leest in de 2e helft van 2019 drie boeken die je kiest uit de boekenlijst Japanse literatuur. De boeken schaf je zelf aan, of je leent ze bij de bibliotheek. Bij elk boek ontvang je een uitgebreide leeswijzer met een samenvatting van het boek, een analyse van literaire aspecten en een aantal gespreksvragen die een houvast bieden bij de boekbespreking. Zo dwaal je niet zo gauw af, en kom je echt tot verdieping. 

Kosten 

De kosten om deel te nemen aan de leesclub bedragen € 18,50 per persoon. Daarvoor brengen we belangstellenden bij elkaar en helpen we om de eerste afspraken te maken. Verder ontvang je de leeswijzers die bij de drie boeken horen. De kosten voor de afsluitende dag zijn niet in de prijs opgenomen.