Workshops

Schrijf-proeverij in oude Pastoefabriek

29 oktober 2017, 11:00

Schrijft u graag, houdt u van taal en wilt u nieuwe invalshoeken en genres uitproberen? Of hebt u nog niet vaak geschreven, maar zou u het willen uitproberen? Senia biedt in samenwerking met Tools voor taal op zondag 29 oktober een schrijfproeverij aan in de oude Pastoefabriek in Utrecht. Schrijfervaring is niet nodig.

Schrijfproeverij

Tijdens de Schrijfproeverij krijgt u inspirerende schrijfopdrachten. Spelenderwijs werkt u toe naar een aantal teksten, zoals een kort gedicht, een portret en een herinnering.

Tools voor taal

De schrijfdocenten bij de Schrijfproeverij en de cursus zijn Trea Scholten en Annemarie van den Brink, allebei schrijvers en enthousiaste schrijfdocenten. Meer informatie op www.toolsvoortaal.nl

Unieke locatie

De Pastoefabriek in Utrecht is een historische plek in een nieuw jasje met watertoren en veel bedrijven en restaurants. Misschien kent u de oude meubelfabriek nog van de Pastoemeubels. Na afloop van de Schrijfproeverij kunt u, als u wilt, lekker lunchen in de omgeving. Ook op de Oosterkade (bij station Vaartsche Rijn) zijn er leuke eet- en drinkgelegenheden, net als op het nabijgelegen Ledig Erf.

In de Pastoefabriek is een lift aanwezig.

Tijd en adres

Zondag 29 oktober van 11.00 tot 13.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur.

Adres: Rotsoord 3a, Utrecht. Op zondag voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren.

Op zeven minuten loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn.

Kosten en aanmelden

De kosten voor de schrijfproeverij op 29 oktober zijn € 17,50 per persoon (inclusief btw en koffie/thee met wat lekkers). Aanmelden en betalen kan via deze webpagina

Korte schrijfcursus start later

Enthousiast geworden door de Schrijfproeverij? Bij voldoende belangstelling starten we in november en december een korte cursus Creatief schrijven van vier bijeenkomsten (om de week). Gedurende vier zondagochtenden speelt u met taal en experimenteert u met creatieve schrijftechnieken. En heeft u bovenal veel schrijfplezier! Kosten voor deze cursus zijn € 125,00 inclusief btw.

Inschrijven - Nog 5 plaatsen beschikbaar -