Interesse in kunstgeschiedenis ?

Start van nieuwe groepen

In 2017 is Senia gestart met de eerste leesgroepen kunstgeschiedenis. Of misschien moeten we zeggen 'kijkgroepen'. Want aan de basis van de besprekingen in de groep ligt wel dat u boeken gelezen hebt, maar die boeken zetten u toch vooral aan tot 'kijken'.

Waar en wanneer

Hieronder informatiebijeenkomsten die gepland staan. Hebt u belangstelling maar bent u verhinderd? Stuur dan een berichtje naar info@senia.nl.

Staat uw woonplaats er niet bij maar hebt u wel belangstelling? Vul dan het formuliertje in rechtsonder.

Arnhem

In Arnhem is een nieuwe leesgroep kunstgeschiedenis gevormd. De deelnemers zijn nog op zoek naar enkele andere geïnteresseerden. Meer info bij Gonny Dekker, agdekker [at] intermeer.nl.

Gouda

Geïnteresseerden in kunst, de geschiedenis en de beleving ervan, kunnen op zaterdag 27 januari 2018 kennismaken met het idee van ‘leesgroepen kunstgeschiedenis’.
Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 27 januari 2018 om 10.00 uur bij restaurant Kruim in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 te Gouda. In verband met het reserveren van een tafel, kunt u zich aanmelden tot 25 januari bij info[at]senia.nl of telefoon 0570-562656. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.


Gelderland

Groningen

Noord-Brabant

Overijssel

Utrecht