leesgroepen filosofie

Start nieuwe groepen

Hebt u belangstelling voor een leesgroep filosofie? We richten regelmatig nieuwe groepen op. Dat gebeurt in openbare informatiebijeenkomsten waarin we de werkwijze van Senia uitleggen en waar u kunt kennis maken met andere geïnteresseerden.

Met de mensen die in een leesgroep willen deelnemen, maken we concrete afspraken over de boeken die het eerste jaar gelezen worden en het tijdstip waarop de groep bij elkaar zal komen.

Waar en wanneer

Als er oprichtingsbijeenkomsten gepland staan, vindt u ze hieronder. Hebt u belangstelling maar bent u verhinderd? Stuur dan een berichtje naar info@senia.nl

Staat uw woonplaats er niet bij maar hebt u wel belangstelling? Vul dan het formuliertje in rechtsonder.

Gouda
Interesse in filosofie?

In Gouda is recent een nieuwe Senia leesgroep filosofie gestart en ze zoeken er een paar leden bij. Ze nodigen je graag uit om op dinsdag 30 januari 2018 om 10.00 hun bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen. De discussie zal gaan over een boek van Jos Kessels met als titel: Geluk en wijsheid voor beginners. Zie voor meer informatie www.senia.nl. Na aanmelding bij fam.govers-bogers[at]wxs.nl, ontvang je een bevestiging met de plaats van bijeenkomst en de leeswijzer van dit boek.

Rotterdam

Interesse in filosofie?

In Rotterdam zijn een dame en heer die graag willen starten met een leesgroep filosofie in samenwerking met Stichting Senia. Ze nodigen je graag uit om op dinsdag 6 februari 2018 om 10.00 uur hun eerste bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen. De discussie zal gaan over een boek van Jos Kessels met als titel: Geluk en wijsheid voor beginners. Zie voor meer informatie www.senia.nl. Na aanmelding bij fam.govers-bogers[at]wxs.nl, ontvang je een bevestiging met de plaats van bijeenkomst en de leeswijzer van dit boek.

Gelderland

Groningen

Noord-Brabant

Zeeland