Leesgroepen Franse literatuur

Start nieuwe groepen  vanaf heden

Hebt u belangstelling voor een leesgroep waarin Franstalige literatuur besproken wordt, en waar de voertaal Frans is? We richten regelmatig nieuwe groepen op. Dat gebeurt in openbare informatiebijeenkomsten waarin we de werkwijze van Senia uitleggen en waar u kunt kennis maken met andere geïnteresseerden.

Met de mensen die in een leesgroep willen deelnemen, maken we concrete afspraken over de boeken die het eerste jaar gelezen worden en het tijdstip waarop de groep bij elkaar zal komen.

Bijeenkomsten nieuwe groepen

Als er oprichtingsbijeenkomsten gepland staan, vindt u ze hieronder. Hebt u belangstelling maar bent u verhinderd? Stuur dan een berichtje naar info@senia.nl.

Staat uw woonplaats er niet bij maar hebt u wel belangstelling? Vul dan het formuliertje in rechtsonder.

Belangstelling peilen

Uit verschillende plaatsen zijn aanvragen om leesgroepen Frans te starten. Het geldt voor Alkmaar, Doetinchem en Zutphen, Leeuwarden en Groningen, en in Venlo. We weten niet of er voldoende belangstelling is. Mocht u interesse hebben, laat dit dan weten via info@senia.nl. Bij voldoende belangstelling brengen we geinteresseerden bij elkaar.

Deventer

In Deventer is een kleine groep gevormd die bijna van start gaat als er nog enkele mensen bijkomen. Hebt u belangstelling - of wilt u meer informatie? Stuur even een mailtje naar info@senia.nl